+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Møter & Events

Bedriftssamling

Lemonsjøen har den rette atmosfæren for relasjonsbygging.

Dagsmøte, lunsj til lunsj, teambuilding, insentivturer, produktlanseringer og så videre – vi har vert med på mye i bedriftsmarkedet. Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend gir ditt arrangement en god ramme. Vi kan huse mindre grupper, ideelt 25-35 personer for dagsmøter eller opphold på 3-4 dager. I vår og høstsesongen er det mulig å «å ta over» hele stedet ved behov for kapasitet opp i hundretallet. God mat, velutstyrte hytter og rom, trivelig peisestue og flotte utendørs rekreasjons- og aktivitetsmuligheter. Samt et vertskap som til enhver tid yter god og personlig service. Vi skreddersyr opplegget for hver gang i sammen med deg.

Kontakt oss for tilbud!

Selskaper

Noen ganger er det riktig å unne seg det lille ekstra for å markere en hyggelig begivenhet eller arrangere et flott selskap for å markere en av livets høytider. Og, gjestene vil trives hvis de inviteres til Lemonsjøen. Det har vi erfart utallige ganger. Vi overtar gjerne ansvaret for hele arrangementet. Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, slektstreff, bursdager og jubileum tar vi på oss gjennom hele året. I Peisestuen og Fjellstua kan vi huse alt fra 30-120 gjester til festmiddag.

Ønsker dere overnatting så har vi 10 velutstyrte hytter og 4 dobbeltrom med hotellstandard. Kanskje vil en aktivitet eller utendørs-lunsj friste også. Mulighetene er mange. Vi har konkurransedyktige priser, og gir deg et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss for tilbud!

Catering

Skal du ha lag, men vil ikke lage mat? Vi kan hjelpe, enten med koldtbord levert ferdig til servering, enkelt og kjapt for deg som vertskap.

Vi har også ved mang en anledning “flyttet” hele kjøkkenet med oss ut i naturen, til gårdstun og andre hyggelige omgivelser. Vi tar gjerne en prat om dine ønsker!

Se vår Catering menyer 2018

Kontakt oss for avtale!

Hytter Lemonsjø

Overnatting

Lemonsjø opplev en ærlig, norsk hytteferie! Alternativt, komfortable hotellrom med utsikt til Jotunheimen. Les mer

Sommer ved Lemonsjø

Opplevelser

Lemonsjøen byr på ro, naturopplevelser, friluftsliv, rike muligheter for aktiviteter til glede for store og små året rundt. Les mer

Share This