+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Fjellstua

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend ligger 870 meter over havet ved sydenden av den vakre Lemonsjøen på FV 51 Valdresflyvegen i Jotunheimen.

Her er mulighetene gode for flotte friluftsopplevelser, et hyggelig opphold og et bedre måltid! Om du vil slappe av på fjellet, bestige en topp, be til “gjestebod” eller samle kollegaer er Lemonsjø, en tradisjonell, familiedrevet Fjellstue, et ypperlig utgangspunkt.

Restauranten har plass til 130 gjester og den er flittig brukt hele året av både lokale, folk på farten, hyttefolk i området samt norske og utenlandske turister. Det setter vi pris på! Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget, raus og velsmakende. Vår a la carte servering tilbyr en fleksibilitet vi ønsker at du skal finne i fjellheimen. Et moderne kjøkken, ferdigstilt i 2007, gir oss muligheten til å levere på flere arenaer på samme tid.

Foto : Terje Rakke / Nordic Life

I Peisestua kan du slappe av i hjemmekoselige omgivelser, her er det sitteplass til 45. Stuen tilbyr alt fra peiskos, TV titting til rom for spesielle anledninger. Noen ganger er det viktig å unne seg litt ekstra – og vår hyggelige betjening står alltid til din disposisjon. Vi tar på oss alle typer arrangementer, og har alle rettigheter. Enhver markering eller begivenhet blir en opplevelse på Lemonsjø, og vil være like koselig enten det er vinter eller sommer.

Inne på Fjellstua hjelper vi gjerne med nyttig informasjon og forslag til aktiviteter etter sesong, hva som kan oppleves i området og veien videre. Her finnes wi-fi og TV, turistinformasjon, salg av suvenirer og nyttige småting, fiske og jaktkort, kart for turer og løyper, utleie av båter, langrennsski og Fjellkørling. I underetasjen finnes dusj og badstue som kan benyttes av våre gjester og hyttefolket i området.

 

Langrennsopplevelser i Jotunheimen

Lemonsjøen byr på over 150 km oppkjørte og godt merkede skiløyper fra første snøfall i November til over Påske! Les mer

Vi holder åpent store deler av året. Sommersesongen strekker seg fra 17. Mai til medio Oktober. Førjulstiden markeres med hyggelige lag og tradisjonelt Familiejulebord. I romjulen og nyttårshelgen er vi på plass. Vintersesongen starter i slutten av Januar og avsluttes med trivelig Påske.

Foto Helge Eek

Ditt vertskap på Lemonsjø

Familien Furuset ønsker deg velkommen!

 Kom deg til fjells, det har du godt av!

Hytter Lemonsjø

Overnatting

Opplev en ærlig, norsk hytteferie! Alternativt, komfortable hotellrom med utsikt til Jotunheimen. Les mer

Sommer ved Lemonsjø

Opplevelser

Lemonsjøen byr på ro, naturopplevelser, friluftsliv, rike muligheter for aktiviteter til glede for store og små året rundt. Les mer

Share This