+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Overnatting

Hytter

Lemonsjø Fjellstue og Hyttegrend har 10 utleiehytter, fritt plassert på vestsida av Fjellstua.

Hver hytte er på vel 50m2 og inneholder stue med klebersteinspeis, spisebord, velutstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, 2 soverom og bad med dusj og toalett. I garderoben er det mulighet for tørking av fottøy og klær.

(illustrasjon rominndeling hytte kommer)

Hyttene er bygget i pakt med lokal byggeskikk. Det er benyttet furu fra skogene rundt oss og takene er tekket med torv. Alle har utsikt mot Lemonsjøen og fjellene rundt.

Hyttene er fult utstyrt for selvhushold, men man kan også unne seg det lille ekstra ved å nyte et bedre måltid inne på fjellstua. Det er selvfølgelig også mulig å bestille frokost for våre hyttegjester. Inne på Fjellstua finnes Wi-Fi, TV og badstue til fri benyttelse. Vi har bålpanne og kulegriller som vi gjerne låner bort til våre gjester. Skistallen kan benyttes til oppbevaring av skiutstyr samt enkel skipreparering.

Privathytte / Leilighet

Vi leier også ut private enheter i hyttefeltet på sørsiden av Fjellstua. Hyttefeltet er i gangavstand fra Fjellstua.

Hytte eller leilighet med 3 soverom, dusj/wc/liten badstue, kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, stue med kamin og TV.

Hotellrom

Inne på fjellstua er det 4 rom, med nydelig utsikt over Lemonsjøen eller fjellene.

Rommene har bad med dusj og toalett, sittegruppe med bord, skrivebord, klesskap og deilige senger. Peisestua er til fri benyttelse for en hyggelig kveld foran peisen med noe godt i glasset, TV titting og avslapping.

Frokostbord serveres hver morgen gjennom sesongen fra 8-9.30. Her er det mulig å smøre niste samt fylle egen termos for dagen. Skal du gå Besseggen eller av andre grunner har behov for tidlig avreise finner vi en løsning sammen.

Vår restaurant med a la carte servering tilbyr fleksibilitet og muligheter for et bedre måltid når det måtte passe.

Priser 2018

images

Bedre tid til bare hyttekos!

Alle våre hytter er fult utstyrt for selvhushold, men man kan også unne seg det lille ekstra ved å nyte et bedre måltid inne på fjellstua – husk å sjekke åpningstid. Det er selvfølgelig også mulig å spise frokost for våre hyttegjester – gi oss beskjed ved bestilling!

Inne på Fjellstua finnes Wi-Fi, TV og badstue til fri benyttelse i våre åpningstider.

Langrennsopplevelser i Jotunheimen

Lemonsjøen byr på over 150 km oppkjørte og godt merkede skiløyper fra første snøfall i November til over Påske! Les mer

FjellKørling

FjellKørling er hentet fra populærsporten «Eisstockshiessen» i Østerrike. Les mer

Lemonsjø Alpinsenter

1250 moh, 5 spektakulære nedfarter, «Parken» med små og store hopp, ville «off pist» områder, eget 150 m barneskitrekk i skjermet område. Les mer

Share This