Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend

Familiedrevet Fjellstue med tradisjonelle hytter, hotellrom, klassisk norsk kjøkken, fjell-, natur- og kulturopplevelser.
En perle i Jotunheimen

Åpningstider/Opening Hours /Öffnungszeiten

 Mandag-Lørdag 11.00-21.00
Søndag 11.00-19.00
For bestilling av overnatting, se vår online booking.
For bordbestilling i restauranten, ring 61238722.

Bestill din overnatting i dag

Velkommen

Siden 1978 har familien Furuset vært ditt vertskap på Lemonsjøen og vi har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen til fjells!

Lemonsjøen

Midt i smørøyet – Lemonsjø er et godt utgangspunkt for rekreasjon og aktivitet i Jotunheimen!
 

Foto: Yngve Ask SCANOUT

Leie el-sykkel

Bike & Hike Jotunheimen har base hos oss. Book din sykkel for sommeren idag! (ekstern lenke)

Overnatting i
lune senger

Opplev en ærlig, norsk hytteferie! Alternativt, komfortable hotellrom eller moderne leiligheter med utsikt til Jotunheimen.

Mat & Drikke

Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget og velsmakende. Med et moderne kjøkken med a la carte servering tilbyr den fleksibiliteten vi ønsker at du skal finne i fjellheimen. Velkommen!

Fjellturer

Nærområdet vårt byr på flotte turmuligheter og fantastisk utsikt over Jotunheimen og Rondane. Gode  stier og rundturer for alle.

Kalven Seter

Kaffe & Seterspa et steinkast fra Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend. Et besøk hos Baristabudeia og Energikampparken anbefales!

Sykkel

Bike&Hike Jotunheimen, guidede turer, Mjølkevegen,
NYHETEN –
Lemonsjø Bike Mountain…

Glittertind

Glittertind, vårt nest høyeste fjell, er kanskje en av Norges vakreste og villeste fjellturer…50 minutter fra Lemonsjøen til nasjonalparkgrensa!

Besseggen

Besseggen, ikonisk «bucket list» vandring! Eventyrlig vakkert!
40 minutter fra frokostbordet til Gjendebåten der eventyret starter. 

Rafting og Juving

Rafting i Sjoa og juving i Veo… spiller ingen rolle om det regner, våt blir du uansett! 30 minutter ned i Heidalen der eventyret starter! 

Viewpoint Trollhøe Vinter

Viewpoint Trollhøe

Trollhøe (1372 moh) er en ukjent perle plassert mellom fjellvannene Tesse og Lemonsjøen i Vågå Kommune. Turen opp er relativt lett, «passer for alle» samt tilgjengelig både sommer og vinter.

På toppen finner du sikteskive med 39 punkter- Utsikten fra toppen er fantastisk og favner om hele 3 nasjonalparker; Jotunheimen i vest, Rondane i øst og Dovre mot nord!

Kunst & kultur

 

Lemonsjøen er et fantastisk område i Jotunheimen med vakker, variert natur i et levende kulturlandskap tilhørende Vågå, FjellNorge og Nasjonalparkriket. På og rundt Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend finner du flere kulturelle smakebiter – skulpturstopp av Dan GRaham, Munch-stigen, Galleri Ullinsvin, Ridderspranget mm…

Adresse

Lemonsjøen Fjellstue & Hyttegrend
Orgnr: 970 256 830
Fjellveien 1570, 2680 Vågå
Norge/Norway
256830

GPS

Bredde og lengdegrader:
N61.759 E9.0745
61° 45′ 33″ N / 9° 4′ 27″ E