+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend

Familiedrevet Fjellstue med tradisjonelle hytter, hotellrom, klassisk norsk kjøkken, fjell-, natur- og kulturopplevelser.

En perle i Jotunheimen

 

Bestill din overnatting i dag

Book overnatting enkelt online.

Velkommen

Siden 1978 har familien Furuset vært ditt vertskap på Lemonsjøen og vi har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen til fjells!

Vi anbefaler..

Viewpoint Trollhøe, 1372 moh, byr på nydelig utsikt over Jotunheimen og Rondane. En god 3 timers rundtur, 500 høydemeter.

Opplevelsen

Lemonsjøen byr på ro, naturopplevelser, friluftsliv, rike muligheter for aktiviteter til glede for store og små året rundt.

Gjendeguiden

Høstaktiviteter som el-sykkel tur i Brimiland, kajakk og topptur, Jo-stigen…Gjendeguiden gir deg alltid eventyr! (link åpner ny fane)

El-sykkel

Bike & Hike Jotunheimen gir deg elektrisk tilgang til et sykkeleldorado! Kart og værtilpassede turforslag følger med.

Gjendebåten

Båten går hver dag til og med 6. Oktober. Bestill bilett for et høstcruise og eventuelt fjellturklassikeren Besseggen.

Overnatting i
lune senger

Opplev en ærlig, norsk hytteferie! Alternativt, komfortable hotellrom eller moderne leiligheter med utsikt til Jotunheimen.

Mat & Drikke

Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget og velsmakende. Med et moderne kjøkken med a la carte servering tilbyr den fleksibiliteten vi ønsker at du skal finne i fjellheimen. Velkommen!

Kunst & kultur

 

Lemonsjøen er et fantastisk område i Jotunheimen med vakker, variert natur i et levende kulturlandskap tilhørende Vågå, FjellNorge og Nasjonalparkriket. På og rundt Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend finner du flere kulturelle smakebiter. I Vågå kan du gå i Edvard Munchs-fotspor, besøke den nyrestaurerte urtehagen til bestemor Munch og beundre en av Norges eldste stavkirker, Vågå Kjyrkje fra 1130. Ved Lemonsjøen, på Kalven Seter finner du en urban kaffebar og seterspa. Dan Grahams skulpturstopp ved vannkanten gir gjennom sine speilformasjoner en ny dimensjon til naturopplevelsen. For utstillinger og installasjoner kontakt oss i resepsjonen så hjelper vi deg med veibeskrivelse og informasjon!

Adresse

Lemonsjøen Fjellstue & Hyttegrend
Fjellveien 1570, 2680 Vågå
Norge/Norway

GPS

Bredde og lengdegrader:
N61.759 E9.0745
61° 45′ 33″ N / 9° 4′ 27″ E

Åpningstider/Opening Hours /Öffnungszeiten

Sesongstengt
Familiejulebord 1. og 8. Desember
Lutefiskaften 7. Desember

Closed for the season
Pre-Chrismass lunch and dinner in December
 
Velkommen!