+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Det ble en altfor tidlig og brå slutt på vintersesongen og Påsken 2020 forsvant med. På Lemonsjøen holder vi til vanlig stengt gjennom vårløysinga og starter sommer- sesongen med nasjonaldagsfeiringen. Vi gleder oss støtt til å lage i stand festbuffet til 17. Mai og feire med stort besøk fra hele regionen. Dette blir i år ikke mulig etter forskrift om ingen servering av buffet….(ref https://lovdata.no/forskrift/2020-03-27-470/§15)

Vi satser på å åpne dørene 4. Juni, selvfølgelig i tråd med gjeldende smittevernregler, og gleder oss til å ta imot kaffe, middags og overnattingsgjester gjennom sommeren.

Vår online booking er åpen for bestilling av overnatting. Finner du ikke noe ledig de datoene du ønsker, ta kontakt på telefon eller epost. Det er perioder gjennom sesongen der kapasiteten ikke enda er justert for forventede avbestillinger fra utlandet. Vi vil gjerne ha besøk av dere!

Vi gjør forberedelser fram mot åpning slik at det skal være trygt å være gjest hos oss. Vi vil sørge for ekstra god plass samt selvfølgelig skjerpede rengjøringsrutiner. Anbefalingene fra helsemyndighetene og regjering er stadig i endring. Er det noe som vil påvirke ditt besøk og opphold hos oss, vil vi gi videre beskjed om dette nærmere åpnings-tidspunkt.

Følg med på oppdaterte råd fra myndighetene til enhver tid slik at du og dine kan ha en god opplevelse.  Vi oppfordrer alle til å bruke lokale tilbud, overnatting og aktiviteter slik at vi alle kan være her og fortsette med det vi synes er så trivelig – ha deg som vår gjest.

På Lemonsjøen er det god plass, nydelig natur og rolige omgivelser. Vi tror et opphold hos oss vil gjøre godt i denne rare tiden. Er det noe du lurer på, hører vi gjerne fra deg.

Familien Furuset ønsker deg velkommen til Lemonsjøen!

Bestill din overnatting i dag

Book overnatting enkelt online.

Share This