El-sykkel sammen

Bedriftssamling

Lemonsjøen har den rette atmosfæren for relasjonsbygging. Firmatur, gjengen på tur, kick-off, teambuilding – kjært barn mange navn!

Et forslag fra oss på Lemonsjøen – opplevelser rett fra dørhella!

El-sykkelen har åpnet for nye muligheter i fjellet med assistert pedalkraft. Bike & Hike Jotunheimen arrangerer el-sykkel tur og ute-lønsj; et elektrisk sykkeleventyr med utstyr i verdensklasse! Test en OLYMPIA el-sykkel og få brukertips, teknikk og uforglemmelige naturopplevelser med Jotunheimen som bakteppe sammen med gjengen din.
Vi møtes dag 1 kl. 19.00 i Peisestuen på Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend for bli-kjent prat, planlegging av tur og tips etterfulgt av god Kveldsmat.
Overnatting i komfortable dobbeltrom eller hytter.
Etter en god frokost dag 2 får du din el-sykkel og følger kjentmann på veier og stier i området. Langs ruten tar vi teknikk og ferdighets brif samt utsikts og drikkestopp. Litt over halvveis serverer kokken
Tor-Ivar fra fjellstua lønsj i det fri på et magisk sted ved Lemonsjøen – noe man sent vil glemme! På veien hjem legger vi inn mulighet for en frisk fjelldukkert for den som måtte ønske det. El-sykkelen får en puss før innlevering, etterfulgt av mulig AfterBike i Peisestuen eller oppvarming i vår vedfyrte badstue med panoramautsikt over vannet.
Utpå kvelden serveres en god 3-retters fjellmeny på Fjellstua. Tid for avslapping og hygge!
Etter frokost dag 3 er det fritt frem til å boltre seg videre i området! Nyfrelste el-sykkel entusiaster tilbys en knallpris på en ekstra dags leie, benytt mulighet til å teste Lemonsjøen Bike Mountain.
Pris pr person fra kr. 5795,-
Inkludert;
Overnatting i dobbeltrom
Kveldsmat dag 1
Ute-lunsj dag 2
3-retters fjellmeny dag 2
Frokost dag 2 og 3
OLYMPIA el-sykkel og hjelm for turen dag 2
Fri adgang til Lemonsjøen Bike Mountain sine tilrettelagte løyper med perfekte doserte svinger til forskjellige nivåer.
Tillegg;
Ekstra dag sykkel leie kr. 550,- dag 3.
Koselig 2-roms hytte for 3 personer; Er dere 3 personer som ønsker å dele, får alle dette til samme pris per person som dobbeltrom inne på Fjellstua.
Restriksjoner;
Minimum 6 personer, maksimum 16 personer.
Kan bookes i perioden 1. juni-20. september.

KONTAKT OSS MED DIN FORESPØRSEL!

Kontakt oss

post@lemonsjoe.no