Møter & events

Vi har lang erfaring med bedriftssamlinger, møter, kurs, selskap og jubileum. Vi gir deg og dine gjester en varm og profesjonell ramme. I forkant av ethvert arrangement er vi behjelpelige med planlegging, tilrettelegging og kommer gjerne med forslag til aktiviteter og selskapsmenyer. Vi kan huse mindre grupper, ideelt 25-35 personer for dagsmøter eller opphold på 3-4 dager. God mat, velutstyrte hytter og rom, trivelig peisestue og flotte utendørs rekreasjons- og aktivitetsmuligheter.

Vi skreddersyr opplegget for hver gang i sammen med deg.

Kjekt å vite:

  • Ti velutstyrte hytter
  • Fire hotellrom med dobbeltseng
  • Aktiviteter og Team Building
  • Festmiddag
  • Catering
  • Skreddersydd arrangement

Bedriftssamlinger

Lemonsjøen har den rette atmosfæren for relasjonsbygging.

Dagsmøte, lunsj til lunsj, teambuilding, insentivturer, produktlanseringer og så videre – vi har vert med på mye i bedriftsmarkedet. Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend gir ditt arrangement en god ramme. Vi kan huse mindre grupper, ideelt 25-35 personer for dagsmøter eller opphold på 3-4 dager. I vår og høstsesongen er det mulig å «å ta over» hele stedet ved behov for kapasitet opp i hundretallet. God mat, velutstyrte hytter og rom, trivelig peisestue og flotte utendørs rekreasjons- og aktivitetsmuligheter. Samt et vertskap som til enhver tid yter god og personlig service. Vi skreddersyr opplegget for hver gang i sammen med deg.

Selskaper

Noen ganger er det riktig å unne seg det lille ekstra for å markere en hyggelig begivenhet eller arrangere et flott selskap for å markere en av livets høytider. Og, gjestene vil trives hvis de inviteres til Lemonsjøen. Det har vi erfart utallige ganger. Vi overtar gjerne ansvaret for hele arrangementet. Bryllup, barnedåp, konfirmasjon, slektstreff, bursdager og jubileum tar vi på oss gjennom hele året. I Peisestuen og Fjellstua kan vi huse alt fra 30-120 gjester til festmiddag.

Ønsker dere overnatting så har vi 10 velutstyrte hytter og 4 dobbeltrom med hotellstandard. Kanskje vil en aktivitet eller utendørs-lunsj friste også. Mulighetene er mange. Vi har konkurransedyktige priser, og gir deg et uforpliktende tilbud.