+47 61 23 87 22 post@lemonsjoe.no

Mat & Drikke

Vi legger vår sjel i god mat; tradisjonsrik, klassisk norsk, lokal, hjemmelaget, raus og velsmakende. Vår a la carte-servering byr på de rettene vi ønsker du skal finne i den norske fjellheimen. Vel bekomme!

Mat med identitet

Familien Furuset står bak mer enn 35 års drift og har opparbeidd et utmerket kjøkken som tilbyr tradisjonsrike retter laget med ferske kvalitets råvarer. Peppersteksausen til innehaver Marit H. Furuset smaker akkurat som da hun åpnet Fjellstua i 1979. Det er fordi de grunnleggende kunnskapene innen kokkefaget er bærebjelken i vårt kjøkken. Vi tilbereder maten etter grunnleggende basis teknikker med fokus på rein, hjemmelaget mat.Kjøkkensjef Tor-Ivar, 2. generasjon Furuset på Lemonsjø, er lidenskapelig opptatt av råvarenes opphav og produksjon. Han har en helt spesiell evne til å finne frem til det lille ekstra som gjør den gode hverdagsmiddagen helt unik.

Røykeriet

På Lemonsjø har vi ikke bare et fantastisk kjøkken, vi har også vårt eget røykeri. Her røykes og marineres ørreten med omhu og kjærlighet. Visste du at røyka fisk er ofte ikke røkt, bare tilsatt røyksmak? Tor-Ivar tar med fisken gjennom hele prosessen. Her marineres den med vår einebær- og aquavitt-marinade og røykes i røykeriet!

Ørreten har på denne måten vært gjennom hele prosessen på vårt kjøkken. Og med flatbrød og seterrømme er det bare å nyte!

Godkjent Lærebedrift

Lemonsjø er med i Opplæringskontoret Brimi-Kjøkken, og tilbyr læreplasser i kokkefaget. Hos oss får du en rik og allsidig læretid på et nytt kjøkken med gode råvarer. Vår kjøkkensjef er lidenskapelig opptatt av mat med identitet og vi lager derfor all mat med omtanke og kjærlighet. Kontakt oss for lærlingplass

Catering
Skal du feire noe, men vil ikke lage mat? Vi hjelper dere gjerne, enten med koldtbord levert ferdig til servering – enkelt og kjapt for deg som vertskap. Vi har også ved flere anledninger flyttet hele kjøkkenet med oss ut i naturen, til gårdstun og andre hyggelige omgivelser. Vi tar gjerne en prat om dine ønsker. Se vår Catering menyer 2018.

Share This