Hytte

Mulighetene er gode for flotte friluftsopplevelser, et hyggelig opphold og et bedre måltid hos oss.

Lemonsjø Fjellstue og Hyttegrend har 10 utleiehytter, fritt plassert på vestsida av Fjellstua.
Hver hytte er på vel 50m2 og inneholder stue med klebersteinspeis, spisebord, velutstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, 2 soverom (et med dobbeltseng og et med to sett køyesenger, altså 6 sengeplasser totalt). Bad med dusj og toalett. I garderoben er det mulighet for tørking av fottøy og klær.

Hyttene er fult utstyrt for selvhushold, men man kan også unne seg det lille ekstra ved å nyte et bedre måltid inne på fjellstua. Det er selvfølgelig også mulig å bestille frokost for våre hyttegjester. Det ligger dyner og puter i hyttene. Sengetøy må medbringes eller kan leies (husk å ta med toalettartikler, såpe, hårføner osv selv). Hytta er utstyrt med kjøkkenhåndkle, såpe til oppvask og rengjøring samt støvsuger. Det er også mulig å bestille sluttvask. Ved til peisen er inkludert i hytteprisen! Alle hytter har wifi.

Se vår prisliste for nærmere detaljer.

Inne på Fjellstua finnes også Wi-Fi, TV og badstue til fri benyttelse. Vi har bålpanne som vi gjerne låner bort til våre gjester. Skistallen kan benyttes til oppbevaring av skiutstyr samt enkel skipreparering.

Hyttene er bygget i pakt med lokal byggeskikk. Det er benyttet furu fra skogene rundt oss og takene er tekket med torv. Alle har utsikt mot Lemonsjøen og fjellene rundt.

overnatting
Lemonsjo-huisje-4
Lemonsjo-huisje-1
Lemonsjo-huisje-12
Lemonsjo-huisje-7