Sykkel

Med Lemonsjøen som utgangspunkt og elektrisk terrengsykkel fra Bike & Hike Jotunheimen kommer du lenger og opplever mye mer!

På sykkelsetet kommer du lenger og opplever mer! El-sykkelen har åpnet for at flere kan nyte fjellet med assistert pedalkraft. Utenfor asfalterte veier finnes merkede stier og skogsveier som er velegnet til sykkelturer for hele familien. Dørhelleturene er mange og varierte. Vi har tur- og sykkelkart, hjelper deg gjerne med turbeskrivelser samt anbefaling etter vær og ønske! Med Lemonsjøen og Jotunheimen som utgangspunkt kan du boltre deg gjennom hele Sjodalen, fra Gjende til Vågå, oppleve nærområdet Heimfjellet med et levende seterliv, stikke ned i dalen for Panorama Ottadalen, utfordre høyfjellet inn Veodalen i retning Glittertind, ta en avstikker mot Skåbu eller finne din egen sti…

Lemonsjø Fjellstue & Hyttegrend og Bike & Hike Jotunheimen har i sammen utviklet Lemonsjøen til en sykkelvennlig plass!

Her er det lagt til rette for fjellets sykkelgjester med vaske stasjon, ladepunkter, sykkelverksted, utleie, utsalg av reservedeler og nødvendigheter for turen, parkering for din sykkel over natta - innelåst og tørt innendørs!
Vi kan også tilby kjentmann på flere turer i nærområdet!

I el-sykkelutleia finner du elektriske terreng- og stisykler fra blant annet Olympia der PowerNine 900Wh batteri fjerner rekkeviddeangsten for godt! Vi har hjelm, GoPro kamera, 10-liters bagasjeveske og flere dingser for en ekstra god tur - book her nå! Vær oppmerksom på at du fort kan bli så begeistret for utleie-el-sykkelen at du skulle ønske den var din - sett deg da på liste for kjøp ved sesongslutt til en meget god pris! Og servicen kan vi også ta for deg etter hvert. Bike & Hike Jotunheimen har kompetansen du trenger på alt innen el-sykkel.

De mest populære turene;

Må prøve sommeren 2024 - Klonessetra! Alle detaljer finner du på outdooraktive.com 

Lemonsjø – Randsverk, gamleveien t/rt. Fin timestur, 8km, omlag 165 høydemeter.

Lemonsjø – Randsverk – Tesse rundt, dagstur i flott, variert terreng. 47km. på grus og skogsvei, 2km på noe krevende skogssti samt noen hundre meter på asfaltert vei gjennom Randsverk. Til sammen 49km, omlag 700 høydemeter. Ruta går gjennom flott kulturlandskap med Brimi Sæter og Brimi Fjellstugu som nordligste punkt. Ikke glem å fylle på med solkrem, fjellets mest sjarmerende Coop butikk finner du like etter start på Randsverk!

Det ultimate sykkeleventyret finner du hos Jotunheimen Travel – Mjølkevegen. Hopp på Valdresekspressen et sted på strekningen Oslo-Lemonsjøen, der eventyret starter; 7-9 dagers tur gjennom Jotunheimen med endestasjon på Beitostølen i Valdres, alt inkludert og organisert, helt ned til bagasjetransport. Lei el-sykkel hos Bike & Hike Jotunheimen på Lemonsjøen når du bestiller turen din, den returneres da med bussen ved avsluttet tur på Beitostølen! Vil du ta en ekstra dag, anbefaler vi turen rundt Klonessetra som en super avstikker.

Et steinkast fra basen vår finner du Lemonsjøen Bike Mountain , et unikt tilbud med universelt tilrettelagt sti sykling i fantastisk fjell terreng med utsikt til Jotunheimen, Rondane og Dovrefjell. Tilbudet er under utvikling, og du finner løyper med forskjellig vanskelighetsgrad og doserte svinger – perfekt for både store og små sti syklister. SNURR FILM

Tips – kombiner en dag på sykkel med Besseggen, rafting, Munch i Vågå eller et annet eventyr du finner i området!

Lemonsjøen – midt i smørøyet for sykkeleventyret!

folk på sykkel tur
SCO_28.09.1808544
SCO_28.09.1808719

Sammen gir vi deg en sømløs sykkel opplevelse!

 

Veodalen
Sykkel Ørnkampen
Pa-sykkel-i-Veodalen

Bedriftssamling på to hjul!

Vi har sydd sammen et forslag til deg, gjengen, bedriften eller de du vill samle til en opplevelse i Jotunheimen.

Se OLYMPIA

Mjølkevegen
Det ultimate sykkel-eventyret finner du hos JVB Travel! En uke i fjellheimen, tilrettelagt og unik opplevelse – med start på Lemonsjøen

BOOK NÅ (ekstern lenke)